Denní stacionář pro seniory

Tuto sociální službu poskytujeme v Denním centru pro seniory. Denní centrum nabízí služby, jejichž cílem je zachování či zlepšení kvality života klientů - seniorů a poskytnutí úlevy pečujícím rodinám.

Posláním Denního centra pro seniory je umožnit lidem od 65 let věku, kteří potřebují pravidelnou pomoc druhého člověka, trávit čas v podnětném prostředí, a tím přispívat k prodloužení života v domácím prostředí. Služba se snaží přispívat ke zvýšení nebo udržení kvality života seniorů, kteří službu využívají.

V Denním centru pro seniory mají klienti zajištěnou stravu, hygienu a jsou zde podmínky pro aktivně trávený volný čas, přiměřeně zdravotnímu stavu klientů. Službu mohou využívat osamělí senioři nebo senioři, kteří pro svůj věk nemohou žít zcela samostatně a rodina či blízká osoba se o ně může starat v jejich domácím prostředí jenom část dne. Služby centra jsou určeny pro seniory ze Dvora Králové n.L. a okolních obcí.

Centrum je otevřeno v pracovních dnech od 7:00 do 15:30 hodin. Dopravu klientů služby zajišťuje rodina nebo středisko Diakonie dle dohody. Další podrobnější informace o službě naleznete rovněž v přiložených souborech a na uvedených kontaktech.

Ke stažení

Korespondenční adresa